Home

Op woensdag 2 oktober 2019 vond de derde editie van het Congres Podia | Festivals | Evenementen plaats in TivoliVredenburg en de Social Impact Factory te Utrecht. De Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) presenteerden, voor het eerst gezamenlijk, een informerende en inspirerende dag met ca. 60 deelsessies over actuele thema’s binnen het werkveld. 

Met meer dan 1000 bezoekers was de derde editie wederom een zeer geschikte plek voor het ontmoeten van collega’s, het onderhouden van relaties en het leggen van nieuwe contacten.

In 2020 vond het Congres Podia | Festivals | Evenementen niet plaats in verband met Covid19. De volgende editie van het congres zal hier te zijner tijd aangekondigd worden.

HOOFDSPONSOREN

TSC Crowd ManagementTicketmasterVan Duijnen Horeca ServiceFondsJupiler
aanmelden
programma
deelsessies
zakelijk


Kennis delen versterkt de branche
De VVEM en VNPF geloven in een congres waarin festivals, evenementorganisatoren, podia, stakeholders, beleidsmakers, bestuurders en toeleveranciers samen werken aan de beste live muzieksector denkbaar. We willen gezamenlijk vooruitgang boeken omtrent actuele thema’s binnen het werkveld, maar er is ook ruimte voor verdieping en reflectie.

Tijdens het Congres Podia | Festivals | Evenementen gaan alle schakels in de live muzieksector met elkaar in gesprek over thema’s als veiligheid, het toekomstige cultuurbeleid en allerhande regelgeving. Tegelijkertijd zullen ook allerlei praktische zaken de revue passeren.

Voor wie?
Het Congres Podia | Festivals | Evenementen is er voor iedereen die de Nederlandse live (pop)muziekwereld een warm hart toedraagt. Bijvoorbeeld: alle medewerkers van organisatoren, festivals, podia boekers, promoters, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsen, toeleveranciers en studenten.

Sponsoren / Standhouders

ShowfiguresVGZBen je oké?I love my earsLVP ReserveringssystemenDutchbandTimeSquareTicketmatic NederlandPBTA Podiumtechniek & AkoestiekBeCoNet